БЛОГ
Прочитајте ги нашите статии

Блог статии што го содржат тагот граѓани

Енергетска транзиција - Клуч за одржлива иднина и енергија во рацете на граѓаните

Пристапот до енергијата е клучен за сите. Начинот на кој ја произведуваме и трошиме енергијата има големо влијание врз нашата благосостојба, но и врз животната средина. Затоа и енергетскиот систем треба да ги земе во предвид ограничените ресурси на нашата планета и да служи за потребите на сите

Прочитај повеќе

Е-БИЛТЕН
ПРИЈАВЕТЕ СЕ ЗА ДА ДОБИВАТЕ НАЈНОВИ ВЕСТИ