БЛОГ
Прочитајте ги нашите статии

Блог статии што го содржат тагот зелен европски договор

Препорачано

Зелен европски договор - Чекор понатаму

Европскиот зелен договор (ЕЗД) е сеопфатен план за борба против климатската криза, истовремено елиминирајќи ги социо-економските нееднаквости. Овој пакет на политички иницијативи има за цел да го трансформира нашиот економски и енергетски систем преку колективна акција.

Прочитај повеќе

Е-БИЛТЕН
ПРИЈАВЕТЕ СЕ ЗА ДА ДОБИВАТЕ НАЈНОВИ ВЕСТИ